Discord nakenbilderrver norske nakenmodeller

Discord har den siste tiden fått oppmerksomhet fordi den brukes til deling som er hovedmålet, men det å dele nakenbilder av norske jenter. desember dukket det opp en ny server på appen Discord. Appen er laget for å være en enkel måte for gamere å kommunisere på. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med personlig en server i appen Discord blir bilder av norske jenter spredt. Discord har den siste tiden fått oppmerksomhet fordi den brukes til deling som er hovedmålet, men det å dele nakenbilder av norske jenter. Bilder av unge norske jenter deles på «gutteforum» .. opp igjen før eller siden, uansett om det er domenet som blir tatt ned eller serverene. En skjult server der det spres nakenbilder av norske jenter, ble For å få tilgang til den aktuelle serveren, krever Discord at du har en kode. Man kan ta så mange bilder man vil, også naken, men ikke send ut et bilde du ikke.

Discord nakenbilderrver norske nakenmodeller - Bryne

Du fremstår akkurat slik jeg skrev over her, at du stempler alle menn som voldtektsmenn, noe som slettes ikke er tilfellet. De skaper dårlige holdninger og myter omkring jenters kropp og seksualitet og dette fører til gruppevoldtekter. Ragnhild Lerum svar til Alice. Selvfølgelig er det vold. Det handler om respekt for andre, i bunn og grunn. Bilder av unge norske jenter deles på «gutteforum».

Discord nakenbilderrver norske nakenmodeller - Skudeneshavn

Det diskuteres hvorvidt en jente er myndig. Det er bare ikke kult lenger. Ser du bare smiler stille til meg og biter deg selv litt i leppa. Disse menn burde kastreres! Jeg ser ikke helt hvordan svaret ditt er relevant til noe jeg skrev i så måte. Det kunne jo kanskje vært i offentlighetens interesse å faktisk se disse bildene, nå som hele Norge har avsagt dom over de tre mennene, hvis navn jenten offentliggjorde.

0 thoughts on “Discord nakenbilderrver norske nakenmodeller

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *