Klump i skjeden lubne

klump i skjeden lubne

Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen. Klump i underlivet - Anonymforum. Litt rart spørsmål, men jeg håper noen har et seriøst svar til meg. Jeg trodde at jeg "kjente" kjeden min godt, og har aldri før kjent en klump der. Hei. Fikk hormonspiral for ca 2,5 år siden etter to fødsler (gikk før dette på p-piller, men det er ca 10 år siden). Har ikke hatt noe problemer etter. klump i skjeden lubne

Mandal norsk: Klump i skjeden lubne

MÅ HA DET NORSKE JENTERX 882
SKJED NAKEN BILDER Endringer kan nemlig være indikatorer på at noe er på ferde. Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din:. Skjedeveggen er normalt ruglete. Det er så vanlig. Livmorfremfall kan opptre alene, men som regel har det følge av en eller flere av følgende tilstander: cystocele, rektocele eller enterocele. Fremfall som kommer helt eller delvis ut, er meget plagsomt.
Klump i skjeden lubne Jeg ville nok ha fått dette undersøkt ganske raskt om jeg var deg, både fordi det er slitsomt å bekymre seg for noe en kanskje ikke trenger bekymre seg for - men også fordi at det KAN være noe annet, som trenger behandling så raskt som mulig. Har ikke hatt noe problemer etter fikk inn spiralen før nå. Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnssykdommer. LES OGSÅ: Er det lenge siden du testet deg for kjønnssykdommer? En tredjedel av våre lesere jobber innen helsesektoren.
Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen. Klump i underlivet - Anonymforum. For snart to år siden oppdager jeg en kul i skjeden. Den sitter i Kan kulen ha noe med dette å gjøre, eller være et forstadie til kreft? Kan man. Livmorfremfall melder seg med hyppig trang til vannlating, urinlekkasje, tyngdefornemmelse i underlivet, ryggsmerter og utflod fra skjeden.

0 thoughts on “Klump i skjeden lubne

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *