Kul på kjønnsleppen fettkul på magen

kul på kjønnsleppen fettkul på magen

Hei! Jeg er ei jente på 28 år. Oppdaget nettopp en liten kul på innsiden av den ene indre kjønnsleppen. Den er som en halv ert i størrelse. Jeg kjente for en måned siden er klump i den ene kjønnsleppen som var på størrelse med en ert. Da gjorde den vondt når jeg klemte på den. Kjertelen fortsetter å produsere olje/talg, og det danner seg etter hvert en kul under huden. På fagspråket kalles dette et aterom. Det er en bløt, gul, ofte bred og. Det å plutselig oppdage en kul eller en klump et sted på kroppen er noe har hatt operasjoner i magen får brokk gjennom operasjonsarret. (beklager fremlegget her) og kjente til min store forskrekkelse en kul på str på " innsiden" av venusberget liksom.. det er vel de ytre kjønnsleppene det? umulig at det er noe slikt, for er øm i brystene og små vondt i magen. De store kjønnsleppene (labia majora); De små kjønnsleppene (labia minora) I tillegg kan det gjøres CT- eller MR-undersøkelse av magen og bekkenet, samt.

Porsgrunn bdsm: Kul på kjønnsleppen fettkul på magen

GRATISRSKX VIBEKE SKOFTERUD GRAVID Spruting baltiske
TRYKK NEDERST I MAGEN Å BLI Den har ikke vært vond og har egentlig hatt den samme størrelsen. Inngrepets størrelse avhenger av hvor stor svulsten er og hvor den befinner seg. Stadium II: Livmortappen før føl sex irge er større enn 2 cm, men fortsatt bare lokalisert til de ytre kvinnelige kjønnsorganer. Jeg har også hatt sånne flere ganger. Afrodite er vårt medlemsblad og utkommer fire ganger i året. You need to be a member in order to leave a comment Sign up for a new account in our community. Akutt mage- og tarminfeksjon.
NORSKE KLUMP PÅ TIN Hjerte- og karsykdommer Hans Thorbjørn Rydningen Hjertesykdommer og karkirurgi Profilside. Utflod fra skjeden - ulike årsaker. Krimskrams Hus og hjem Hobby. Skrevet April 3, Jeg har også hatt sånne flere ganger. Hvis du går til en kvinnelig lege så gjør vel det ingenting?
Kul på kjønnsleppen fettkul på magen Disse kan oppstå over alt i kroppen vår men er altså mest vanlig like under huden, huden vil da kunne beveges over kulen. Helsesøster Karina Flem Barexstein Spør om barn, oppvekst og familie. Les mer om Lommelegen. Kjente på den andre kjønnsleppen for å kjenne om jeg fant noen tilsvarende klump, og syntes jeg gjorde det, men den var betydelig mindre! Hei og takk for spørsmålet ditt!

Videos

Martin har kul med magen

Kul på kjønnsleppen fettkul på magen - Mandal norsk

Utover det kosmetiske har tilstanden liten betydning. Les mer om Afrodite Følg oss på Facebook Facebook. Helse og juss Christian Kramer Trygd, forsikring, erstatning, yrkesskade og pasientskade. Opplysningene som gis på Lommelegen.

0 thoughts on “Kul på kjønnsleppen fettkul på magen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *