Norske po jenter rosa utflod gravid

norske po jenter rosa utflod gravid

Slimproppen øker noe i omfang underveis i graviditeten. ut at jeg er gravid, jeg er i uke 6, men jeg har en del rosafarget utflod med litt blod. Utflod er noe vi kvinner helst ikke vil snakke om. Det er greit nok, men det betyr ikke at du ikke skal ha et bevisst forhold til utfloden din. Utfloden. Jeg er kjempe nervær, jeg fikk vite at jeg var gravid i overigår, har hatt små mensensmetrer ikke strerke men de er der Jeg hadde litt rosa utflod da jeg var ca 5 uker på vei, og igjen da jeg var ca 10 uker på vei. Men jeg har i dag en liten jente på snart ett år, så her gikk det helt fint. Norsk (Standard).

Videos

GIGANTISK BANE! Nettvett · Norsk politikk · Noveller; O. Omskjæring .. Alle jenter har utflod, men mengden kan variere fra jente til jente og fra alder til alder. Hos de fleste .. For at du skal blir gravid må det gjøres ved at han bruker penis i din vagina og '' kommer'' inn i deg. Og er ikke . Jeg tisser rosa og jeg er 10 år, er det normalt. (Red:Jeg. Utflod er noe vi kvinner helst ikke vil snakke om. Det er greit nok, men det betyr ikke at du ikke skal ha et bevisst forhold til utfloden din. Utfloden. Hei jenter! Jeg har en syklus på dager. ( uker) Første mnd vi prøver men har vært uten p piller i over 1 år. Har opplevd veeldig mye  rosa utflod.

Norske po jenter rosa utflod gravid - Leknes

Det øker risikoen for betennelse fra sopp eller bakterier. Kan dette være slimproppen? Ofte medfører dette også at du kjenner svie og kløe i underlivet. Hovedregelen er at den gravide skal spise og leve som hun pleier, men det forutsetter naturligvis at hun i forveien har sunne kost- og levevaner. norske po jenter rosa utflod gravid

0 thoughts on “Norske po jenter rosa utflod gravid

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *