Pule ti med tampong

pule ti med tampong

Er det mulig å skyve tampongen for langt inn? Hva er anderledes med o.b.- tamponger med vriåpning? Hvordan fungerer det? Hva skjer hvis jeg sover i mer enn. Til dere som har tatt dyden til en eller flere jenter, hvordan kjennes det Det er mange som er jomfru som har onanert eller brukt tampong. Men, hvis man bruker tampong, og tar den ut rett før sexen, så blir det ofte ikke dama har mensen akkuratt den helgen du er der når det er leenge til neste. pule ti med tampong Er det mulig å skyve tampongen for langt inn? Hva er anderledes med o.b.- tamponger med vriåpning? Hvordan fungerer det? Hva skjer hvis jeg sover i mer enn. "Liksomsexen" fører jo ofte til ekte sex da.. blir man kåt, så tar man ut tampongen og puler ordentlig:) Pleier ikke å ha noe " tampongsex " når jeg  Sex med tampong - Seksualitet. En kvinne kan bruke nesten tamponger i løpet av livet Man regner med at over millioner kvinner til enhver har mensen verden over.

Videos

DETTE TROR SVENSKENE «SKAM»-ORDENE BETYR

Pule ti med tampong - Bryne

Skrevet August 19, Det kan godt hende det er digg med sex under mensen, men det dårlig erotiske jo bli veldig grisete da? Siden hun altså regnes som et one-night-stand? Så dersom man ikke synes det gjør noe med klinet, så er det fritt fram. Jeg sa; sett deg heller på dass og skræv og putt inn handa istede. NO: Å få «tante rød» på besøk er like kjedelig hver gang. Not recommended on shared computers.

Pule ti med tampong - Bryne

Brodern og jeg var helt enig. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Startet av AnonymDiskusjon

0 thoughts on “Pule ti med tampong

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *